Het onstaan van Dane Bedrijfsvastgoed

Bas Dane en Dane Bedrijfsvastgoed

Bas Dane, oprichter van Dane Bedrijfsvastgoed is ondernemer pur sang. Vanuit Dane Bedrijfsvastgoed helpt hij ondernemers de juiste keuzes te maken met betrekking tot het aankopen en verhuren van panden.

Resultaat gericht

Bas Dane heeft door zijn achtergrond een eigen kijk op de makelaardij en de vastgoedwereld, wat je in de werkwijze van Dane Bedrijfsvastgoed terugziet als onderscheidend en resultaatgericht. “Als ondernemer wil je snel en doelgericht handelen en juist bij het aankopen of huren van een pand kunnen er veel onverwachte of ingewikkelde zaken de kop op steken”, alsdus Bas Dane. Dane Bedrijfsvastgoed helpt ondernemers met vraagstukken over bedrijfsvastgoed en alles wat daarbij komt kijken, zoals vergunningen, financiering, bestemmingsplannen etc. Dane Bedrijfsvastgoed staat voor het creëren van win-winsituaties en kent een no nonsens aanpak.

Ontstaan Dane Bedrijfsvastgoed

Reeds op 19 jarige leeftijd werkte Bas Dane al als zelfstandig ondernemer en richtte hij diverse bedrijven op. Op 45 jarige leeftijd zocht hij een nieuwe uitdaging in een totaal andere branche. Bas begon een studie makelaardij, die hij met succes in 2008 afrondde. Inmiddels is hij gecertificeerd bedrijfsmatig taxateur, ingeschreven in Vastgoed CERT en heeft hij de firma Dane Bedrijfsvastgoed opgericht.

Unieke onroerendgoeddatabase

Om ondernemers beter en sneller van dienst te zijn, heeft Dane Bedrijfsvastgoed een unieke up to date database met daarin alle bedrijfspanden die in de huidige markt beschikbaar zijn om ondernemers optimaal te kunnen adviseren. Er kan heel gericht gezocht worden op specifieke wensen / eisen waaraan het toekomstige pand moet voldoen. Dus bent u op zoek naar een pand, neem in ieder geval even contact op met Dane Bedrijfsvastgoed.

Risico

Speciaal voor verhuurders van de grotere bedrijfspanden heeft Dane Bedrijfsvastgoed een uniek concept ontwikkeld, waarbij Dane Bedrijfsvastgoed samen met de ondernemer het verantwoorde risico draagt en een win-win situatie creëert.

Wilt u graag weten hoe?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en toelichting.