Buitenopslag te huur – Bloemendaalse Zeedijk 10 – Zevenbergschen Hoek(Moerdijk)

Buitenopslag te huur – Bloemendaalse Zeedijk 10 – Zevenbergschen Hoek(Moerdijk)
Bloemendaalse Zeedijk 10, 4765 BP Zevenbergschen Hoek, Nederland
Te huur €12,00 ,50 ex. BTW per m² - Opslagruimte
10 Variabel aantal m²

Omschrijving

Buitenopslag vanaf één tot ???? vierkante meters: u bepaalt zelf de oppervlakte die u nodig heeft. Het terrein is berekend op vrachtverkeer; aan- en afvoeren van uw goederen en producten door middel van vrachtwagens is dus geen probleem. Er zijn laad/los en transportfaciliteiten op het terrein aanwezig. Het buitenopslag terrein leent zich in het bijzonder voor de opslag van (zware) materialen uit de weg- en waterbouw, metalen producten, (zee)containers, producten van beton en steen, diverse bulk artikelen op pallets, houten(bouw) producten, bouwmateriaal in het algemeen en dergelijke. Het terrein is volledig verhard met klinkers.

Kenmerken

 • Beschikbaar
  In overleg
 • Type object
  Opslagruimte (buiten)
 • Huur
  Ja
 • Koop
  Nee
 • Huurprijs
  € 12,50/m² exclusief BTW – de huurprijs is ook afhankelijk van zaken als de huurperiode en het aantal vierkante meters. Wij bieden onze diensten op maat aan. Neem voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte contact met ons op.
 • Bestemming
  Opslag en bedrijfsactiviteiten, milieucategorie max. 3.1.
 • Locatie
  Het object ligt bij de bebouwde kom, goed bereikbaar vanaf de A-16, A-17 en A-59. Het is gelegen in de nabijheid van het industrieterrein Moerdijk, tussen de A17 en A16 (Rotterdam-Antwerpen). Prima bereikbaar over de weg, via diep vaarwater en per spoor. Zevenbergschen Hoek maakt onderdeel uit van de gemeente Moerdijk welke nadrukkelijk bekend is door Seaport Moerdijk, dat toegankelijk is voor zeeschepen en heeft een dagelijkse shuttleverbinding over het water naar de Rotterdamse haven. Diverse grote bedrijven als Shell, Tetrapak, Basell, CNC hebben hier een uitstekende vestingplaats gevonden. De centrale ligging in het hart van de Benelux, tussen de Randstad en de Vlaamse Ruit maakt West-Brabant tot een zeer aantrekkelijke vestigingsregio. West Brabant is niet voor niets uitgeroepen tot logistieke hot spot nr. 1. De wereldhavens Rotterdam en Antwerpen bevinden zich op korte afstand en ook de internationale luchthavens in Amsterdam en Brussel zijn binnen een uur te bereiken

Kenmerken

 • Beschikbaar: In overleg
 • Type object: Opslagruimte (Buiten)
 • Huur: Ja
 • Koop: nee
 • Huurprijs: € 12,50/m² ex BtwDe huurprijs is ook afhankelijk van zaken als de huurperiode en het aantal vierkante meters. Wij bieden onze diensten op maat aan. Neem voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte contact met ons op.
 • Omschrijving: Buitenopslag vanaf één tot ???? vierkante meters: u bepaalt zelf de oppervlakte die u nodig heeft. Het terrein is berekend op vrachtverkeer; aan- en afvoeren van uw goederen en producten door middel van vrachtwagens is dus geen probleem. Er zijn laad/los en transportfaciliteiten op het terrein aanwezig. Het buitenopslag terrein leent zich in het bijzonder voor de opslag van (zware) materialen uit de weg- en waterbouw, metalen producten, (zee)containers, producten van beton en steen, diverse bulk artikelen op pallets, houten(bouw) producten, bouwmateriaal in het algemeen en dergelijke. Het terrein is volledig verhard met klinkers.
 • Bestemming: Opslag en bedrijfsactiviteiten, milieucategorie max. 3.1.
 • Locatie: Het object ligt bij de bebouwde kom, goed bereikbaar vanaf de A-16, A-17 en A-59. Het is gelegen in de nabijheid van het industrieterrein Moerdijk, tussen de A17 en A16 (Rotterdam-Antwerpen). Prima bereikbaar over de weg, via diep vaarwater en per spoor. Zevenbergschen Hoek maakt onderdeel uit van de gemeente Moerdijk welke nadrukkelijk bekend is door Seaport Moerdijk, dat toegankelijk is voor zeeschepen en heeft een dagelijkse shuttleverbinding over het water naar de Rotterdamse haven. Diverse grote bedrijven als Shell, Tetrapak, Basell, CNC hebben hier een uitstekende vestingplaats gevonden. De centrale ligging in het hart van de Benelux, tussen de Randstad en de Vlaamse Ruit maakt West-Brabant tot een zeer aantrekkelijke vestigingsregio. West Brabant is niet voor niets uitgeroepen tot logistieke hot spot nr. 1. De wereldhavens Rotterdam en Antwerpen bevinden zich op korte afstand en ook de internationale luchthavens in Amsterdam en Brussel zijn binnen een uur te bereiken.

Overig

Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt verhuurder niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten. Hoewel deze tekst met zorg is samengesteld, kunt u er geen rechten aan ontlenen.

Object op de kaart

Agent Bas Dane

 • Kantoor : 085 - 876 88 98


Meer informatie

Contact

Loading...

Vergelijkbare objecten