Geschikte bedrijfsruimte kopen in Etten-Leur of omgeving

Wilt u een geschikte bedrijfsruimte kopen in Etten-Leur of omgeving en bent u daarvoor opzoek naar een betrouwbare partij? Dan bent u opzoek naar Dane bedrijfsvastgoed. Dane bedrijfsvastgoed is een betrouwbaar en professioneel bedrijf die door jaren lange ervaring gespecialiseerd is in het helpen van ondernemers om een geschikte bedrijfsruimte te vinden. Onze adviseurs gaan samen met u bekijken wat uw wensen en eisen zijn m.b.t. een bedrijfsruimte en gaat op basis hiervan samen met u opzoek naar een geschikte ruimte.

Wij beschikken over een grote eigen database met daarin een groot aanbod in verschillende bedrijfsruimtes die te koop staan. Tevens beschikken wij over een groot netwerk die ons ondersteunen. Ons streven is om u een mooie bedrijfsruimte te vinden voor uw bedrijf en om u te ontzorgen met alles wat erbij komt kijken. Onze missie is daarom ook: Zorgeloos huren/kopen waardoor u zich kan richten op uw core business. Naast het kopen van een bedrijfsruimte kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Zo helpen wij u ook bij, het huren of verhuren van een bedrijfsruimte. Daarnaast kunnen wij ook de taxatie van een bedrijfspand regelen en de vergunningen en financiering rond een koop regelen voor uw bedrijf.

Neem contact met ons voor geschikte bedrijfsruimte kopen in Etten-Leur of omgeving. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte. Op onze website vindt u ons aanbod van de verschillende ruimtes die te koop staan.  Volg ons op Facebook voor het nieuwste aanbod en ontwikkelingen.

Bedrijfsruimte kopen in Etten-Leur | Dane Bedrijfsvastgoed uit Willemstad

Bedrijfsruimte kopen in Etten-Leur