Wij zoeken voor u naar een huurder en of een koper!

Heeft u bedrijfsruimte met meer dan 2.500 m² vloeroppervlakte in de aanbieding? Wilt u dit graag verhuren of verkopen? Laat Dane Bedrijfsvastgoed u dan helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw object als te koop en/of te huur in onze database in te schrijven. U hoeft alleen ons inschrijfformulier in te vullen en dan gaan we voor u op zoek.

Zodra we een potentiële huurder of koper hebben gevonden, nemen wij contact met u op om nadere afspraken te maken. Mocht er geen transactie uit ontstaan, bent u geen kosten aan ons verschuldigd. Ook bent u geheel vrij om uw object op andere wijze in de markt te zetten.

Wij zoeken voor u een bedrijfspand!

Zoekt u naar logistieke of industriële bedrijfsruimte met meer dan 2.500 m² vloeroppervlakte? Of u nu wilt huren of kopen, Dane Bedrijfsvastgoed zoekt graag me u mee. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw zoekvraag in onze database in te schrijven. Wij gaan dan voor u op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte in onze landelijk dekkende database met logistiek en industrieel vastgoed met een footprint vanaf 2.500 m².

Zodra we een object vinden dat aan uw zoekvraag voldoet, nemen wij contact met u op. Wilt u het pand kopen, dan maken we op dat moment afspraken met u over ons courtage. Wilt u het pand huren, dan profiteert u optimaal van ons unieke concept. Als huurder hoeft u namelijk geen courtage te betalen! Wij factureren onze fee altijd aan de verhurende partij.

Wilt u eerst meer informatie over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.